WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc
Grain Free 23/13CaroCroc Grain Free is een volledig graanvrij diervoeder voor volwassen honden van alle rassen en biedt een perfecte ondersteuning voor een gezonde maag- en darmfunctie. CaroCroc Grain Free is bovendien rijk aan gevogelte en aardappel en is bereid met verse kip.

CaroCroc Grain Free ondersteunt een gezonde maag- en darmfunctie

De extra zalmolie voedt de huid en vacht end e toegevoegde bietenpulp draagt bij aan een goede daromflora en daarmee een goede kwaliteit van de ontlasting. Voedingsschema CaroCroc Grain Free

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Gevogelte 51%, aardappel 24%, bietenpulp, aardappelzetmeel, heeleipoeder, dierlijk vet (gevogelte en rund), aardappeleiwit, gehydrolyseerde kippenlever (1%), gist, lijnzaad, visolie 0,6% (zalm), inulune (bron van FOS)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 23%, ruw vet 13%, ruwe celstof 2,9%, ruwe as 6,2%, vocht 8, calcium 1,2%, fosfor 0,7%

Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram