WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc
Senior Sensitive 16/10
Naarmate je hond ouder wordt, verandert zijn voedingsbehoefte. Oudere honden (vanaf ongeveer 7 jaar) hebben een lagere eiwit- en mineralenbehoefte. Voor het welzijn van je hond is het belangrijk de voeding hierop aan te passen. CaroCroc Senior Sensitive is bereid met verse lam.

Ondersteuning van nier- en leverfunctie

De samenstelling van CaroCroc Senior Sensitive is afgestemd op de behoefte van oudere honden. Hierdoor wordt de nier- en leverfunctie ondersteunt. Hij bevat ook Omega-3 en -6 vetzuren en 37% lam.

Voedingsschema CaroCroc Senior Sensitive

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Verse Lam 37%, maïs, tarwe, gerst, dierlijk vet (gevogelte en rund), bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, gist, lijnzaad, mineralen

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 16%, ruw vet 10%, ruwe celstof 2,2%, ruwe as 5,8%, vocht 10, calcium 0,9%, fosfor 0,77%.

Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram