WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc
Superior 20/10
Reageert je hond overgevoelig op standaard hondenvoeders? CaroCroc Superior is ontwikkeld ter ondersteuning van een gezonde maag- en darmfunctie. Een gezonde maag- en darmfunctie draagt immers bij aan een optimale vachtconditie. CaroCroc Superior is bereid met verse lam.

CaroCroc Superior voor honden ter ondersteuning van een gezonde darmfunctie en vachtconditie

CaroCroc Superior bevat uitsluitend lam als (intacte) dierlijke eiwitbron en rijst en maïs aks koolhydraatbronnen en bevat geen tarwe.
Voedingsschema voor honden met een gevoelig maag- darmstelsel

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Lam 44%, maïs, rijst, bietenpulp, dierlijk vet (rund en gevogelte), maïsgluten, gist, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, lijnzaadolie.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 20%, ruw vet 10%, ruwe celstof 2,1%, ruwe as 6,9%, vocht 10, calcium 1,2%, fosfor 1%.

Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram