WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc
Support 23/11


Vraag je lichte lichamelijke inspanning van je hond, zoals spelen of wandelen, dan is CaroCroc Support geschikt. Dit geldt ook voor showhonden of honden waarvan tijdelijk geen prestaties worden verwacht, zoals teven buiten de dracht- en lactatieperiode en dekreuen in rust.  CaroCroc Support is een volledig diervoeder voor volwassen honden van alle rassen ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering en is bereid met verse lam.

CaroCroc Support draagt bij aan een gezonde maag- en darmfucntie

CaroCroc Support is zeer smakelijk en bevat alle benodigde bouwstoffen die jouw hond nodig heeft voor onderhoud, instandhouding van spieren, sterk beendergestel, een gezond gebid, goed functionerende organen en een glanzende vacht.

CaroCroc Support bevat de hoogwaardige grondstof lam. Lam is licht verteerbaar waardoor een gezonde maag- en darmfunctie ondersteunt wordt. Lam wordt met 9% toegevoegd.


Voedingsschema CaroCroc Support

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Gevogelte 45%, tarwe, maïs, lam 9%, gerst, rijst, dierlijk vet (gevogelte en rund), bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, mineralen, gist, lijnzaad. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 23%, ruw vet 10,5%, ruwe celstof 2,4%, ruwe as 6,9%, vocht 10, calcium 1,2%, fosfor 1%

Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram