WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc
Large Breed
Grote hondenrassen zijn gevoeliger voor bijvoorbeeld gewrichtsslijtage dan kleine hondenrassen. CaroCroc Large Breed is wetenschappelijk onderbouwd en biedt grote honden de bescherming die zij nodig hebben.

- Vermindert schrokgedrag dankzij het grotere brokformaat.
- Ondersteunt de botten en gewrichten dankzij toevoeging van gelatine hydrolysaat en zalmolie. Gelatine Hydrolysaat stimuleert de vorming van collageen (bestanddel bot en kraakbeen).

CaroCroc Large Breed is zeer geschik voor volwassen honden van grote rassen zwaarder dan 30 kg, met een gemiddelde inspanning.
Deze brok bevat 27% eiwit en 16% vet. Daarnaast bevat hij ook een optimale omega-3 en -6 verhouding.Voedingsschema voor grote hondenrassen

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Dierlijk eiwitextract 28%, vleesmix 18%, maïs, tarwe, gevogelte 8%, gerst, gehydrolyseerd collageeneiwit, dierlijk vet (gevogelte en rund), rijst, rijstzemelen, tarwegries, visolie (zalm), gehydrolyseerde kippenlever, hemoglobine, bietenpulp, lijnzaad.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 27%, ruw vet 16%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 6,4%, vocht 10, calcium 1,3%, fosfor 1%.

Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram