WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc 
Low Energy 22/8
De mate van lichamelijke inspanning en aanleg voor overgewicht varieert per hond. Om de gezondheid van je hond te bewaken, is het belangrijk daar rekening mee te houden.

CaroCroc Low Energy is een brok voor volwassen honden met relatief weinig lichamelijke inspanning (wandelen en spelen) die neigen naar overgewicht (bijvoorbeeld Labrador-, Golden Retriever en de Beagle) of honden die gecastreerd/gesteriliseerd zijn.
CaroCroc Low Energy bevat 22% eiwit en 8% vet. Daarnaast bevat CaroCroc Low Energy een optimale omega-3 en -6 verhouding.

Voedingsschema voor honden die neigen naar of met overgewicht

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Vleesmix 23%, gevogelte 18%, maïs, tarwe, dierlijk eiwitextract 10%, gerst, rijst, rijstzemelen, tarwegries, bietenpulp, dierlijk vet (rund en gevogelte), gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaad, mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 22%, ruw vet 8%, ruwe celstof 2,7%, ruwe as 6,5%, vocht 10, calcium 1,3%, fosfor 1%.

Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram