WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc
Original 23/12Is je hond gezond en blijft hij met relatief lichte lichamelijke inspanning gemakkelijk op gewicht, dan is CaroCroc Original een passende voeding.
Denk je bij honden met lichte lichamelijke inspanning aan huishonden, tentoonstellingshonden of honden die tijdelijk geen zware prestaties leveren, zoals teven buiten de dracht en lactatieperiode en dekreuen in rust.

Optimale eiwit-/vet verhouding

CaroCroc Original is een complete voeding voor volwassen honden van middelgrote rassen. CaroCroc Original bevat 23% eiwit en 12% vet. Daarnaast bevat CaroCroc Original een optimale omega-3 en -6 verhouding.

Voedingsschema voor honden die neigen naar of met overgewicht

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Vleesmix 27%, dierlijk eiwitextract 19%, maïs, tarwe, gevogelte 9%, dierlijk vet (gevogelte en rund), rijst, rijstzemelen, tarwegries, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaad, mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 23%, ruw vet 12%, ruwe celstof 2,4%, ruwe as 6,5%, vocht 10, calcium 1,3%, fosfor 1%.

Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram