WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc 
Puppy Large 25/17
 

Evenwichtige voeding vormt, met name bij middelgrote to grote rassen, een belangrijke basis voor jonge opgroeiende honden. CaroCroc Puppy Large verzekert je van een goede groei en ontwikkeling van jouw hond. Het bevat alle bouwstoffen, in de juiste verhouding, die je pup of jonge opgroeiende hond nodig heeft.

Heb je een pup van een middelgroot ras? Dan kun je wanneer je pup de leeftijd van 5 maanden heeft bereikt, overstappen naar CaroCroc Puppy Large. Dit kun je vervolgens blijven voeren t/m een leeftijd van 12 maanden. Pups van grote rassen kunnen direct vanaf 4 weken starten met CaroCroc Puppy Large totdat ze de volwassen leeftijd van 15 maanden bereikt hebben. 

Gelijkmatige groei

Pups van grote rassen mogen niet te snel groeien. Dit vergroot het risico op gewrichtsproblemen. CaroCroc Puppy Large bevat een optimaal energiegehalte, eiwitgehalte en calciumgehalte voor een gelijkmatige groei.

Voedingsadvies voor uw pup

Behoort je hond tot een middelgroot ras, dan kun je vanaf 12 maanden geleidelijk overstappen naar CaroCroc Original.
Puppy's van grote rassen groeien door tot 15 maanden. Schakel na 15 maanden geleidelijk over naar CaroCroc Large Breed.


 

Geleidelijk overschakelen.

Schakel geleidelijk over door bijvoorbeeld beide voedingen te mengen :
- Eerst twee dagen ¼ nieuw voer en ¾ huidig voer;
- Vervolgens twee dagen ½ nieuw voer ern ½ huidig voer;
- Daarna twee dagen ¾ nieuw en ¼ huidig;
- Vervolgens volledig over op het nieuw voer
Voedingsschema CaroCroc Puppy Large

 


In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Dierlijk eiwitextract 31%, Gevogelte 18%, maïs, tarwe, dierlijk vet (rund, gevogelte), vleesmix 5%, rijstzemelen, rijst, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, gerst, gist, bietenpulp, mineralen, lijnzaadolie.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 25%, ruw vet 17%, ruwe celstof 2,3%, ruwe as 5,4%, vocht 10, calcium 1%, fosfor 0,8%.


Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram