WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc
Small Breed 25/16De voeding van je hond hangt niet alleen af van de leeftijd, gezondheid en energiebehoefte. Ook de grootte bepaalt de voedingsbehoefte. Kleine rassen (<15kg) leven gemiddeld langer dan grotere rassen. Hierdoor krijgen zij meer te maken met verouderingsverschijnselen.

Kleine rassen hebben net zoveel tanden als grote rassen. Maar, doordat zij dichter op elkaar staan in een kleine mond, is het risico op tandplaque en tandsteenvorming veel groter. Tandvleesontsteking en een slechte adem zijn het gevolg. Bovendien hebben kleine rassen aanleg voor het ontwikkelen van overgewicht.

Afgestemd op de specifieke behoeften van kleine honden

CaroCroc Small Breed is afgestemd op specifieke behoeften van kleine honden en bevat :
- L-carnitine om de vetafbraak te stimuleren
-Extra vitamine E tegen celveroudering
-Extra zin en natriumtripolyfosfaat dat het risico op tandplaque verlaagt.Voedingsschema voor kleine hondenrassen

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

Samenstelling

Dierlijk eiwitextract 25%, vleesmix 24%, tarwe, maïs, gevogelte 8%, dierlijk vet (gevogelte en rund), rijstzemelen, rijst, bietenpulp, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, hemoglobine, lijnzaad, gist, mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 25%, ruw vet 16%, ruwe celstof 2,2%, ruwe as 6,6%, vocht 10, calcium 1,3%, fosfor 1%.

Met dank aan www.CaroCroc.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram