WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CaroCroc
Puppy 28/18
 

Je pup ontwikkelt zich volop vanaf de geboorte tot 10 maanden voor kleine rassen en tot 15 maanden voor grote rassen. In deze periode wordt het beenderstelsel, het gebit, spieren en het verteringsstelsel gevormd. Goede voeding is daarom juist in deze fase cruciaal.

Voor kleine rassen vanaf 4 weken t/m 10 maanden en voor middelgrote rassen t/m 4 maanden adviseren we om te starten met CaroCroc puppy. Oudere pups van middelgrote rassen kunnen na 4 maanden overschakelen naar CaroCroc Puppy Large. Pups van grote rassen kunnen vanaf 4 weken direct beginnen met CaroCroc Puppy Large. 

Optimale ontwikkeling

CaroCroc Puppy is een complete voeding voor pups en jonge opgroeiende honden van kleine rassen. De optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren stimuleert een gezonde huid- en vachtconditie. Daarnaast bevat CaroCroc Puppy Gist. Gist ondersteunt in combinatie met vitamine E de weerstand van je pup. CaroCroc Puppy is goed verteerbaar. Door de uitgebalanceerde samenstelling ontwikkelt je pup zich optimaal en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal hondenleven.

 

 Voedingsadvies voor uw pup

- Voer je pup vanaf de 4e levensweek bij met CaroCroc Puppy.
- Stimuleer de opname door de brokjes in het begin vochtig te maken met lauw water. Eet je pup goed? Verstrek de brokjes dan droog.
- Voer je pup minimaal 2x per dag.
- Heeft je pup het voer na ongeveer 15 minuten niet op? Verwijder dan het restant.
- Het onderstaande voerschema vormt de leidraad voor de dagelijkse voergift.

Voedingsschema CaroCroc Puppy

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Wanneer je pup 4 weken oud is, raden wij aan de brokjes in lauwwarm water te weken en geleidelijk over te schakelen naar droge brokjes. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

 Samenstelling

Gevogelte 32%, dierlijk eiwitextract 29%, rijst, maïs, tarwe, dierlijk vet (rund, gevogelte), gerst, bietenpulp, rijstzemelen, tarwegries, gehydrolyseerde kippenlever, gist, mineralen, maïsgluten, lijnzaadolie.

 Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 28%, ruw vet 18%, ruwe celstof 2,4%, ruwe as 5,8%, vocht 10, calcium 1,2%, fosfor 0,9%.


Met dank aan www.CaroCroc.nl

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram