WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CarniLove Adult
Eend & Fazant

HAIRBALL CONTROL

EEN COMBINATIE VAN OPLOSBARE EN ONOPLOSBARE VEZELS DIE DE VORMING VAN HAARBALLEN TEGENGAAT EN ER DAARNAAST VOOR ZORGT DAT HAARBALLEN MAKKELIJKER HET SPIJSVERTERINGSSTELSEL KUNNEN PASSEREN.

 

Om fit te blijven hebben volwassen katten voedsel nodig dat rijk is aan hoogwaardige eiwitten en dat adequate, uitgebalanceerde hoeveelheden essentiële aminozuren bevat. CarniLove Eend & Fazant voor volwassen katten is ontwikkeld op basis van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur.
Eend & Fazant vormen een ideale combinatie van smakelijk en lichtverteerbaar voedsel, rijk aan voedingsstoffen die de spijsvertering verbeteren en een ondersteuning vormen voor de algehele conditie van uw kat. De verhoogde hoeveelheid natuurlijke vezels verbetert de spijsvertering en maakt het voor haarballen makkelijker het spijsverteringsstelsel te passeren. Met bosvruchten, groenten en kruiden bevat dit kattenvoer alle voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en antioxidanten die essentieel zijn om uw kat fysiek in topconditie te houden om iedere dag aan zijn natuurlijke weerstand te werken.


SAMENGESTELD VOOR VOLWASSEN KATTEN. ZONDER GRANEN & ZONDER AARDAPPELEN. VERRIJKT MET BIETENCELSTOF TER BEVORDERING VAN HET PASSEREN VAN HAARBALLEN. COMPLEET KATTENVOER.


SAMENSTELLING: 
Eendmeel (34 %), fazantmeel (25 %), gele erwten (12 %), kippenvet (geconserveerd m.b.v. tocoferolen, 6 %), bietenpulp (5 %), ontbeende eend (5 %), kippenlever (3 %), tapiocazetmeel (2 %), appels (2 %), zalmolie (2 %), wortelen (1 %), lijnzaad (1 %), kikkererwten (1 %), gehydrolyseerde pantsers van schaaldieren (een bron van glucosamine, 0,026 %), kraakbeenextract (een bron van chondroïtine, 0,016 %),
brouwersgist (een bron van mannan-oligosachariden, 0,016 %), cichorei-wortel (een bron van fructo-oligosachariden, 0,012 %),
yucca schidigera (0,01 %), algen (0,01 %), psyllium (0,01 %), tijm (0,01 %), rozemarijn (0,01 %), oregano (0,01 %), veenbessen (0,0008 %), blauwe bessen (0,0008 %), frambozen  (0,0008 %).

ENERGETISCHE WAARDE: 
3 800 kcal/kg. Omega 3: 0,33 %, Omega 6: 2,28 %.

VERKRIJGBAAR IN:
 6 kg, 2 kg, 400 g

 


Kaart
Opbellen
E-mail