WEVO Steenbergen

De Dierenspeciaalzaak van Steenbergen! De winkel voor uw dieren!

CarniLove Adult
Zalm

SENSITIVE & LONG HAIR

VIS EN KELPEIWITTEN VORMEN EEN IDEALE BRON VAN ONVERZADIGDE VETZUREN VOOR EEN VOLLE EN GLAZENDE VACHT EN EEN GEZONDE HUID. DIT VOER IS GESCHIKT VOOR KATTEN MET EEN GEVOELIGE SPIJSVERTERING.


Om fit te blijven hebben volwassen katten voedsel nodig dat rijk is aan hoogwaardige eiwitten en dat adequate, uitgebalanceerde hoeveelheden essentiële aminozuren bevat.

Carnilove Zalm voor Volwassen Katten is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur. Het vlees en het vet van zalm vormen ideale bronnen van omega 3-vetzuren, die een anti-infl ammatoir effect hebben en ook ook een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van huid en vacht. Bovendien zijn zalmeiwitten  non-allergeen, dus vormen ze een ideale voedselbron voor katten met een gevoelige spijsvertering. Met bosvruchten, groenten en kruiden bevat dit recept alle voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en antioxidanten die essentieel zijn om uw kat fysiek in topconditie te houden en iedere dag aan zijn natuurlijke weerstand te werken.


SAMENGESTELD VOOR VOLWASSEN KATTEN MET EEN GEVOELIGE SPIJSVERTERING EN VOOR LANGHARIGE KATTEN, ZONDER GRANEN & ZONDER AARDAPPELEN. COMPLEET KATTENVOER


 

SAMENSTELLING: 
zalmmeel (30 %), gele erwten (17 %), ontbeende zalm (16 %), haringmeel (14 %), kippenvet (geconserveerd m.b.v. tocoferolen, 9 %), kippenlever (3 %), zalmolie (3 %), tapiocazetmeel (2 %), appels (2 %), wortelen (1 %), lijnzaad (1 %), kikkererwten (1 %), gehydrolyseerde pantsers van schaaldieren (een bron van glucosamine, 0,026 %), kraakbeenextract (een bron van chondroïtine, 0,016 %), brouwersgist (een bron van mannan-oligosachariden, 0,016 %), cichorei-wortel (een bron van fructo-oligosachariden, 0,012 %), yucca schidigera (0,01 %), algen (0,01 %), psyllium (0,01 %), tijm  (0,01 %), rozemarijn (0,01 %), oregano (0,01 %), veenbessen (0,0008 %), blauwe bessen (0,0008 %), frambozen (0,0008 %).

ENERGETISCHE WAARDE: 
3850 kcal/kg. Omega 3: 1,05 %, Omega 6: 2,42 %.

VERKRIJGBAAR IN:
6 kg, 2 kg, 400 g

 


Informatie en afbeeldingen :
© Carnilove.org

Kaart
Opbellen
E-mail